donderdag 7 september 2017

Getting ready for a business trip: nieuwe laptoptas

Met een business trip in het vooruitzicht vond ik het tijd dat ik voor mezelf eens een nieuwe laptop tas zou maken. Ik heb al jaren en jaren dezelfde tas en ze is behoorlijk versleten ondertussen. Ik vond al vlug een leuk modelletje in "mijn designer tas", een boek dat ik in de bib haalde. Het vervolg op het boek "mijn tas" waar ik al veel tasjes uit gemaakt heb. 

Alle tassen uit het boek zijn door Belgische designers ontworpen. Patronen getekend door Belgische auteurs. Dus dat vroeg om een Belgisch stofje bedacht ik me dan maar. Dus ik ging voor een paneeltje van Lotte Martens met blauwe vogeltjes & kocht nog een meter effen blauwe stof bij voor de voering. De rits zakken waren niet zo simpel maar als je alles stap voor stap volgt, wordt alles duidelijk! En ziezo, precies wat ik wilde:Met de restjes van de stof maakte ik nog een toilettas voor mezelf en een mini-tasje voor kabeltjes en klein gerief, ideaal in mn grote tas. 


Dat ik nog geen toilettas gemaakt had voor mezelf, onbegrijpelijk... Ik gebruikte nog steeds de groen/gele Snoopy tas die ik jaren geleden kreeg van mijn moeder toen ik op mijn eerste CM-kamp ging! Sorry voor de donkere foto. Helemaal blij met mijn Lotte Martens tas !Geen opmerkingen:

Een reactie posten