woensdag 27 september 2017

Thomas 1 jaar!

Feestje vandaag, want Thomas is jarig! 
Weeral is de tijd voorbij gevlogen, ongelofelijk. 


Ik maakte voor Thomas zijn vriendjes in de crèche een labeltje met hun naam er op. Een nuttig geschenkje! Ik maakte er al veel als traktatie geschenk voor Nelly's Creations, en ik had er nog enkele liggen op reserve. Deze zomer heb ik de rest afgewerkt dus alles lag wel al een tijdje klaar! Ik gebruik voor zo'n labeltjes meestal restjes stof, simpel en goedkoop!

Ik besloot vorige week dat Thomas ook een verjaardags t-shirt moest hebben, tenslotte hadden de meisjes dat ook gekregen voor hun verjaardag! (hier Adeline en hier Daphne)
Gelukkig vond ik nog een leuk shirtje zaterdag in de wibra - 3€ en ik bedrukte het met een leuke tekst. Ik bakte nog wafels gisterenavond zodat de kapoentjes ook nog iets lekkers kunnen eten.
Bovendien is er beloofd aan grote zus dat er wafels gingen zijn voor broer zijn verjaardag als ze thuiskomt van zeeklassen! Belofte maakt schuld...
De nummertjes 1 zijn uit gestanst met mijn snij machine en zijn naam heb ik er op gestempeld!
Kei fier is hij naar de crèche gegaan vanmorgen en hij genoot van alle aandacht.
We kregen al enkele leuke fotootjes toegestuurd! Zaterdag is het feestje met taart, slingers, ballonnen en cadeautjes! Stay tuned for the update!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten