maandag 25 september 2017

Zee klassen

Ik heb dan nog op de laatste knip gisteren avond (ben er om 22u aan begonnen, nog meer last-minute kan niet), een zak gemaakt om Adeline's slaapzak in op te bergen. De juffen zeiden dat de slaapzakken niet in de kleine hoesjes mochten waarin je ze koopt. Deze zijn te klein en de kinderen kunnen die er niet meer in opbergen. Liefst in een grote zak dus! 

Geen probleem!  Dus hadden we haar slaapzak in een plastiek zak gestopt, dat ging prima. Maar toen ik die gisterenavond in de garage bij haar valies zette, vond ik dat toch niet meer zo goed! Gegarandeerd zullen die plastieken handvaten scheuren en wat dan.. Ik wilde ook graag dat de slaapzak gewoon aan haar koffer kon gebonden worden, zodat deze mooi samen blijven. 

Bovendien, waarom iets in plastiek meegeven, als ik hopen stof liggen heb?! 
Dus ik sneed vlug een stuk van deze gestreepte stof (ooit gekocht in de kringloop winkel - het was vroeger een gordijn), en ik behield de tunnel die er al in zit. Daar ging dan een koord door en ik stikte er nog hengsels aan. Nog wat drukknopen erin, zodat alles mooi dicht kon en klaar! Een klein uurtje later zat haar slaapzak in deze zak, haar naam ging er ook nog op.  


Off she goes!! Voor het eerst 2 nachtjes van huis. Tot woensdag! 
(dan is het feest want broertje verjaart! joepie!)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten