zondag 19 november 2017

Geboorte boompje

 Vandaag mochten wij een boompje gaan planten in het geboortebos in Wevelgem. Elk kindje geboren tussen september 2016 en september 2017 mocht daar vandaag een boom gaan planten. We hadden ons ingeschreven maar we hadden er geen goed oog in zaterdag want het was gans de dag keislecht weer. We hadden de regenlaarzen klaar gezet en waren ons verwachtende op veel modder.

Wonder boven wonder was het vandaag wel een stralende herfstdag! Het zonnetje scheen volop. Er was zelfs een paadje aangelegd naar het geboorte bos en iedereen kon met de buggy tot vlak tegen de plant plaats rijden. Heel praktisch! 

We herinnerden ons ook dat het 6 jaar geleden ons trouwfeest was en we hadden toen ook zo'n mooie herfstdag!  Tof om deze dag met het gezin door te brengen.Daphne wilde niet lachen voor de foto's spijtig genoeg. Thuis heeft ze dat dan wel weer goed gemaakt met een mooie lach. Want ja wat zou de sint daar anders van zeggen, een hele dag zo sip kijken.... Ja het zijn de ultieme weken om de Sint-kaart uit te spelen! And believe me, we sure do!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten