donderdag 16 november 2017

Vogeltjes voor de kleinste

Vorig weekend ging ik nog eens door enkele boekjes van La Maison Victor en ik kwam langs een super schattig kruippakje voor baby'tjes, namelijk het 'Tiger kruippakje'.  Ik heb het magazine liggen, maar je kunt dit patroon ook apart kopen bij LMV. 
Dat moest ik zeker eens proberen en nu ik nog een baby heb, moest ik daar zeker niet te lang mee wachten! Ik had trouwens de perfecte stevige tricot liggen van "Les Tissus du Chien Vert" .

Ik bombineerde met een gemeleerde blauwe boordstof, dat super goed matchte. Het driehoekje moet je op het voorpand stikken met zig zag, dat heb ik wel 2 keer moeten doen. Gelukkig was ik zo slim om bij de 2de keer mijn boventransport voetje op te steken en kwam het helemaal goed! 

Ik nam maatje 86 en dacht eerst dat het wel nog wat te groot ging zijn, maar het past al perfect voor Thomas! Hij heeft normaal nog maar een 80. Helemaal schattig is hij ermee, echt
een toppie patroon!


Super leuk en geslaagd als nieuwe pyjama!
Ik had nog wel wat stof over en ik maakte een body'tje met lange mouwen. Zo heb ik dubbel geniet van het mooie stofje! De halsbiesjes mochten wel nog iets strakker. 
Hier maakte ik de 80, de grootste maat van dit patroon. Voor baby patronen moet ik echt al naar de grootste maten grijpen voor Thomas... help! Kun je nog even klein blijven aub?!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten