woensdag 6 december 2017

Dag Sinterklaasje

6 december en dus de dag van Sinterklaas! Hij kwam vorige vrijdag al langs op Nicolas zijn werk en de kindjes kregen een mutsje van de "Action- shop". Kei leuke mutskes, ik ging er normaal gezien hun naam op flocken... maar het was er niet van gekomen! Dan maar volgend jaar hé. 


Bovendien wilde Daphne tenslotte toch haar eigen geknutselde pietenhoed aandoen! Daar was niks tegen in te brengen. Iets wat je zelf gemaakt hebt, is immers veel leuker om te dragen, daar kan ik alleen maar begrip voor opbrengen :)


Thomas vond het niet zo leuk op de schoot van de Sint... Begrijpelijk aan deze leeftijd. Dat mochten we toentertijd bij Adeline & Daphne ook vast stellen.. Tussen 1 en 2 jaar zijn ze nu eenmaal niet echt fan van de rare man met de baard en zijn vele zwarte pieten. Bij Adeline & Daphne waren er ook traantjes, maar Thomas, die ging echt all the way en spartelde er op los om niet op schoot te hoeven bij de Sint. We moesten al snel te hulp snellen!
Maar goed, nadien wel weer een grote smile met hunleuke cadeautjes!! 

Ze werden ook nog geschminkt. Heel mooi geschminkt, maar wel jammer zo 's avonds laat, dan moeten ze toch meteen nog de douche in.. Adeline kreeg een lego-pakket en een hatchimals ei. Het is in de auto al uitgekomen en er kwamen 2 hatchimals uit! Ze vond het helemaal de max en riep dat ze dat altijd al had willen hebben :p Een soort gevordere tamagotchi's zijn dat. Ze kunnen ook spelletjes en liedjes.. Gelukkig is het een tweeling en kunnen ze er dus beiden mee spelen, want kleine zus is zeker geïntrigeerd door deze popjes.  We houden er echter aan: Samen spelen, samen delen!
De Sint is bij ons nog niet gekomen... Wij wachten nog geduldig tot zaterdag 9 december!!
En nee, Adeline, hij zal heus nog niet terug naar Spanje zijn...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten