maandag 22 januari 2018

De winter garderobe

Ik ben weer volop in een tricot-periode en gezien ik wat leuke designer-stofjes op de kop heb kunnen tikken in de solden, ben ik die nu aan het verwerken.
De blauwe stof met bergjes is van "About Blue Fabrics" en ik maakte er een Rocco van voor Daphne. Ik ging voor full-option en maakte er zakken bij. Altijd een grote hit bij kids!

Ik maakte een 2de Rocco vorige week, toen het thema in de klas dino's was. Ik had namelijk nog een leuke sweaterstof met dino's liggen. Deze ging eerst voor Thomas zijn maar Daphne ging zo op in het dino-verhaal, dat ik vond dat zij deze trui nu mag hebben. Hij paste nog zo goed bij haar "dino-hoed"!
Maar ik denk dat ik deze 2 Rocco truitjes aan de kant zal houden voor Thomas later, want ik vind ze wat jongens-achtig (als ik de chocomelk-plek er nog uit krijg die Daphne er al op maakte).
Ze scoorde ook nog een jurkje. Dit wat eigenlijk een truitje dat ik vorig jaar maakte in oktober (gratis fons-patroontje), maar het shirtje zat eigenlijk al van het begin te nauw aan haar buikje. Toen ik het stofje nog eens in de solden zag liggen, nam ik nog een half metertje mee en nu is het shirtje dus een jurkje geworden. Dat is véééél beter!


3 kids met zelfgemaakte kledij :)


 En voor je denkt dat ze die dag kniekousen aanhad... nee, ze is gewoon thuis gekomen met een gigantisch gat in haar kousenbroek #nietsnieuwsonderdezon

Patroon truien: Rocco (zonen09)
Patroon kleedje: Fons & Sien

Geen opmerkingen:

Een reactie posten