donderdag 4 januari 2018

New Year - New Sweater

Oudejaarsavond vierden wij in het thema zwart + goud! Leuk, zo'n thema feestje! Zwart en goud heb ik wel in de kast zitten en ook Nicolas heeft wel een basic zwart hemd hangen. Alleen Adeline had daar niet meteen iets voor. 
Ik wilde wel al een tijdje een leuke sweater maken met het opschrift "A is for Awesome" - zoals ze ooit op een pyjama van Carter's heeft gehad en ik vind het zo'n leuke quote. En zoals de mode nu is, besloot ik dat er aan die sweater ook ruches moesten! 
Het trui patroon is deze van Telenova - Marijn.  Zoals ik die al eerder maakte voor haar in een 116 want ik wist wel nog dat ze heel ruim vallen! Zonder capuchon deze keer en mét ruches. De avond zelf koos Adeline een leuk kapsel van pinterest en ik mocht dat dan gaan maken voor haar. Dat vinden we beiden wel leuk en Adeline heeft echt het goede haar voor leuke kapsels. Lange lokken en mooi dik haar. Zo'n dingen kan ik wel bij anderen, maar zeer zeker niet bij mezelf.. spijtig genoeg.


Het witte rokje met gouden stipjes heb ik nog gevonden in Daphne's kleerkast (het is maatje 2 jaar!!) , maar met Adeline's smalle taille paste het nog wel. 
Dressed in style!

De 2 kleintjes zijn die avond bij mémé gaan slapen want het werd voor hun toch wat al te laat anders.

Patroon: telenova (marijn)
Stof: zwarte tricot (soldeur) 
Flex folie: glitter goud van feeërieke

Geen opmerkingen:

Een reactie posten