donderdag 11 januari 2018

Nieuwe school

We kregen de melding al in de kerstvakantie... er is een plaatsje vrij gekomen voor Daphne in de basisschool in het centrum van onze gemeente! De school die (gezien onze verhuis, gepland half maart) nu dichter zal zijn! Adeline is al mogen starten in september maar voor Daphne was toen nog geen plaats. Nu is er een kindje weggevallen en dus kan Daphne starten. 

Onze moedige meid nam gisteren afscheid van haar klasgenootjes. Ik maakte een mandje krokantje - uit het boek "zo geknipt" en vulde het met lekkere cake. Samen met pralines en een kaartje voor de juf, verpakte ik gans het boeltje netjes in een mika folie'tje en zie... het lijkt zowaar alsof ik de cake zelf gebakken heb #haha . De doorzichtige "thank you"- washi tape maakt mn kaartje wel af vind ik. Foto komt uit een oude kalender. Met die foto's knutselen wij dan .


Daphne kreeg op haar beurt een mooi afscheids cadeau mee uit de klas! Elk kindje had een mooi bloemblaadje geschilderd en de fotootjes van de kindjes hingen er op. Deze zal mooi prijken binnenkort op haar eigenste nieuwe kamer!Vanmorgen vol goede moed naar de nieuwe school samen met zus. Ik ben nog even mee gegaan om de nieuwe klas te verkennen en de nieuwe juf. Een leuke nieuwe klas met 1 vriendje die ze gelukkig toch al kent. Nu zijn wij zéééér benieuwd naar de verhalen over de nieuwe school!Geen opmerkingen:

Een reactie posten