donderdag 22 maart 2018

Flamingo fever - de intro

Eind maart is het ondertussen en we verstuurden vorige week de uitnodigingen voor Adeline's communiefeest. De thema kleuren van het feest zijn goud en roze - en als algemene thema kozen Adeline en ik voor flamingo's! 
Voor haar uitnodiging maakte ik dus een kleedje met flamingo's op! Vele roze flamingo'tjes en ik koos daarvoor nogmaals voor het Cosmo patroon van Sewpony. Adeline staat zo mooi met dit A-lijn jurkje. Ik stak er wel een striklint in achteraan zodat het mooi gecentreerd zou zijn rond haar taille. 
Voor de mooie foto's gingen we langs bij Tiny Bogaerts in Kuurne en we hebben ons daar kei goed geamuseerd! Van een plezante fotoshoot gesproken ! We namen ook al foto's met haar echte communiekleed maar die houden we nog even geheim tot dé grote dag! 


Ik koos voor dit lente kleedje voor een peterpan kraagje en rimpelmouwtjes. Een ander model dan haar kerstkleedje dus want daar zat de bredere kraag op en een plooimouwtje.
2 cosmo's - helemaal anders. Ik vind het zo'n tof patroon, ik maak er zeker nog - wellicht volgt binnenkort een zomer versie! Nog een beetje fotospam om het af te leren? #sorrynotsorry
Klaar voor een flamingo-feestje!

Patroon: Cosmo Dress (sewpony)
Stof: Tissus du Chien VertGeen opmerkingen:

Een reactie posten