vrijdag 27 april 2018

Capsule-wardrobe project - Adeline

Ons capsule wardrobe project limiteert zich niet enkel tot Daphne ... Ik probeer de lijn door te trekken naar de oudste. Zij kon/kan wel nog wat extra zomer gerief gebruiken. Adeline is lang en small, dus kleedjes, rokjes & t-shirts worden al gauw te kort. Het gele kleedje met bloemen rokje wordt ook al weer pittig kort voor deze zomer. En dus naaide ik haar al 2 zomerse rokjes en 2 shortjes, deze had ik grotendeels al getoond. En ook nog 1 nieuw kleedje, met ananassen!


Een Tinny, jaja, alweer een Tinny - volgende keer probeer ik dus echt eens een ander patroon. Maar hé, als het patroon goed zit, waarom moeilijk doen ? :) Deze keer met knopen achteraan en geen blinde rits. Ik voegde ook een striklint toe om wat te centreren, als een kleedje te ruim is rond de taille, vind ik dat niet mooi.
Deze week nog even met legging + giletje en deze zomer dan zonder!

Zusjes wou ook een "ananaskleedje" maar ik denk eerlijk gezegd dat zusje al kleedjes genoeg heeft voor deze zomer..... Aan de andere kant heeft zus ook de neiging om haar kledij zéér snel vuil te maken dus hmmmm ... perhaps... uit deze stof zal het weliswaar niet zijn want er is niet meer genoeg over.

Ja ze kan best nog wat leuke stuks gebruiken in ons kleuren pallet voor deze zomer, maar deze meid heeft nog een verjaardag + een communie die eraan komt, dus ze zal zeker wel nog wat leuks scoren!! Wat dan nog ontbreekt, probeer ik te naaien uit de stofjes die ik nog liggen heb.

Patroon ananaskleed: Tinny jurk met colorblock voorpand
Stof ananaskleed: fabric.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten