woensdag 11 april 2018

Isa sweater - nieuw patroontje

Bel'etoile kwam met een leuk nieuw patroontje op de markt - een sweater patroon met opties tot colorblock in het voorpand en in de mouwtjes.
Je kunt ook de croptop versie of een sweaterjurk of gewoon jurkje van maken. Ik zag zoveel leuke exemplaartjes langskomen op de naaigroep van facebook, dat ik ook overstag ging voor dit patroon!

Ik maakte eerst een trui voor Daphne met colorblock die van de voorkant doorloopt in de mouwen en ik vond het écht geen lachertje... Het is wel mooi, maar ik weet niet of ik deze versie nog gauw opnieuw maak...  

Daarna maakte ik nog 1 voor Daphne met enkel in de mouwen een effen stof, achteraf gezien vind ik het wat jongensachtig dus deze trui heb ik al weggestoken voor Thomas.
En als 3rde versie nog eentje in een 7 jaar voor Adeline met een applicatie op de voorkant die ik al een tijdje liggen had. Ik moest die gewoon eens gebruiken en vond het wel tof op een grijze sweaterstof die ik ook al eeuwen liggen heb.Foto's nemen van hun was weer eens niet simpel!!
Daphne kan niet stilstaan - het is onmogelijk. Als je goed kijkt, zie je dat ze haar pyjamabroek & pantoffels aanheeft :p  Thomas kwam tijdens beide shoots fotobomben!!
Ik zweer het, als je dat manneke wilt fotograferen dan wilt hij NIET - maar als je een foto neemt van de zussen, dan is hij er als de kippen bij en dan krijg je waarlijks wél een mooie smile. 
Iets met jaloezie tussen broers & zussen waarschijnlijk.. Sportieve truien en de grijze is stoer ook - ideaal voor Adeline en zeker tijdens deze paasvakantie dat ze veel naar de speelpleinwerking gaan en kampjes doen.

 

Patroon: Isa Sweater
Stof: Sweaterstof van Driessen Stoffen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten