dinsdag 3 april 2018

Prettig Pasen!

Haasje haasje hupla hop,
kleur je mooie eitjes op
breng ze rond met goede wensen,
Vrolijk paasfeest, beste mensen!De rok maakte ik in de naailes, het was een verplicht stuk. Ik draag niet veel rokken, maar dit patroontje uit la maison victor wilde ik wel eens uitproberen. Het rokje heeft grote stolpplooien vooraan en achteraan. Ik ben eigenlijk niet overtuigd van dit model maar voor 1 dag wou ik hem wel eens aandoen! Niet in het minste omdat we dan a sorti zouden zijn op Pasen!


De mooie Michael Miller stof had ik gespot op instagram en ik vond ze meteen ideaal voor Pasen. De meisjes kregen een Tinny jurk met cirkel rok en kapmouwtjes. Ook elk een kraagje voor erop - dat maakt het extra feestelijk. Ik droeg mijn Paas-rok en de jongens kregen elk een strik uit de donkere bloemenstof. Met 5 a sorti!! Dat verdient een extra chocolaatje :)Klein Thomasje had wel de windpokken, maar ook dat hoorde bij ons paasfeest. Because imperfection is what makes us unique . 


De paashaas heeft ons rijkelijk beloond dit jaar! Hier kunnen we nog lang van genieten! Als de zon nu nog doorbreekt volgend weekend, kunnen we van onze nieuwe kleedjes ook nog veel genieten. 


Patroon meisjes: Tinny dress (straightgrain)
Stof meisjes: Michael Miller (tamara kate joy collectie)

Patroon Nele: Rachel Rok (La maison victor)
Patroon strikje: Dezuster van .be


Geen opmerkingen:

Een reactie posten