vrijdag 20 april 2018

Rokjes all the way


Zomer, zomer!! 
Het is super warm weer, zalig - wat hebben we er naar uitgekeken. Onverwachts heb ik alle zomer kleren van de meisjes uit de kasten gehaald. Na onze verhuis ligt het allemaal nog niet zo georganiseerd zoals ik het zou willen, dus het was wel een zoektochtje. 
Dan nog een leuke pas sessie om te zien waar ze nog in passen - en dat is nog zo lekker ironisch, want mijn dochters haten passen... #why?!
Ik merkte dat Adeline's kastje toch wel wat aanvulling kan gebruiken. 
Vooral in de afdeling rokjes/shortjes dan. 

Nu had ik net een rokjes patroon liggen, die van de jeune set, waarvan ik net het topje gemaakt had, dus ik ging voor het rokje!

Zalig patroontje! Easy peasy - zit op enkele uurtjes in mekaar. Makkelijk en toch mooi!
Een simpel beginners patroontje, een kind zou het kunnen.

Lekker ijsjes smullen, dat is wat we deden gisteren ! Daphne had ook een koraal topje, een modelletje dat haar heel goed stond. Deze is eentje van gymboree :) #gymboreelover


Na dat eerste rokje, kon een tweede niet lang uitblijven hé ! 
Woensdag hadden we naailes en ik ben vertrokken met het patroon + stof, ik kwam terug met een tweede rokje! Juist thuis de elastiek er nog in en de volgende dag was het bananen feest!
Yes een bananen rokje, dat is toch wat elke 7 jarige wil, of niet soms haha - Adeline vond het wel cool! Het shirtje komt uit de h&m en had ik al gekocht, voordat ik de rok gemaakt had. In mijn hoofd was die combi al gemaakt :)

Patroon: Twin jeune set van Sewpony
Stof: 
Rok 1: Michael Miller sun tiles
Rok 2: Telio Playtime Banana van fabric.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten