vrijdag 11 mei 2018

Adeline is 7 jaar!!

Het is niet omdat we een communie vieren dit jaar,  dat verjaardagen vergeten worden. Integendeel, we hielden 2 weken geleden een verjaardagsweekend voor Daphne en vandaag was het dan Adeline's grote dag. De 11de mei viel op een brugdag - zalig! Geen school en wij bleven ook lekker thuis. 6 kindjes mochten bij ons komen spelen vandaag.

Cadeautjes, verjaardagstaart... en super mooi weer kregen we ook nog eens cadeau, wat wil ne mens nog meer?! 
De folie ballonnen hadden we gekocht voor haar communie feest, maar het leek ons tof om ze vandaag ook al eens uit te hangen. Kei tof om groepsfoto's bij te maken met gans de bende feestvierders.  Het kleedje toonde ik al eens op de blog. Ik bedacht me later, dat het mooi zou zijn als verjaardagskleedje en besloot het wat aan de kant te leggen. Een kroontje in dezelfde stof maakte ik er dan nog bij. Zoals ik ook deed voor Daphne. 
Als bedankingen deelden we etui's uit, net als bij Daphne's verjaardag. Ik maakte ooit eens een hele serie met restjes stof, en die is nu wel goed geslonken na de 2 verjaardagsfeestjes! Maar het is telkens een succes - een ritstasje komt toch gewoon altijd wel van pas?! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten