dinsdag 5 juni 2018

Communie - extraatjes

 Ik vergat nog enkele extraatjes hier vast te leggen ivm het communiefeest. En de melding hier op mijn blog is dan ook voornamelijk voor mijn eigen geheugen. Ik maakte de "little pretty party purse" , een gratis patroontjes van soft cactus. Dit met dezelfde stof als haar communiekleedje en met hetzelfde gouden paspeltje ertussen. De strik is uit gouden nepleer en rafelt dan ook niet uit. Haar handtasje maakt haar outfit af, ik vergat het wel telkens mee te doen op de fotoshoot, spijtig! De dag zelf gebruikte zij het tasje om de gekregen centjes in te stoppen. 
Adeline droeg haar jurk + handtas vorig weekend al opnieuw want we moesten zaterdag naar 2 babyborrels! Ideale gelegenheid om je mooiste jurk boven te halen. 
Ik maakte voor ons feest ook een canvas met enkele van de leukste foto's van de 3 feestgangers. Voornamelijk Adeline maar broer en zus mogen er ook bij. Het is leuk om mooie foto's te hebben op je computer, maar het is nog leuker om ze uit te hangen in je huis! 
De laatste versieringen en de kaartjes zullen binnenkort ons huis verlaten, maar deze canvas zullen wij wel nog enige jaren laten hangen! Hij komt van Albelli en ik ben er zeer tevreden over!


Omdat Thomas tijdens de fotoshoot niet wou meewerken, moest ik van hem later nog apart foto's nemen. Hij kreeg dus op een avond zijn beste outfit aan met strik en ik poogde hem goed in beeld te brengen. Niet simpel want dat ventje wil gewoonweg niet poseren! Je moet gewoon geluk hebben om spontaan een mooi kiekje te kunnen nemen. Toch wel schattig met zijn gouden strik :) :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten