vrijdag 22 juni 2018

Let the summer begin!

Als ik een succes patroon ontdek, maak ik dat meestal meerdere keren. Zo ook, deze "just knot it". Ik maakte een test versie enkele weken geleden. Met plooitjes en paspel, alle opties dus! Ik werd verliefd op het patroon ! Zo'n mooi kleed, ze droeg het al meermaals ondertussen!

Een tweede versie kon niet lang uitblijven. Ik had nog een prachtige geborduurde stof liggen met bloemetjes en vlindertjes en het past gewoon geweldig bij onze zomer kleuren en onze "capsule wardrobe"... als je het zo mag noemen. Het moest dus wel deze zomer verwerkt worden. 

Waar de bloemetjes geborduurd zijn, is de stof wel stug en, dus besloot ik geen plooitjes te maken en gewoon het voorpand effen te laten. Achteraf gezien ben ik daar heel blij mee! Want om de rok te fronsen, dat was ook zeker niet simpel met die verdikkingen bij de borduursels. Maar dat ging nog net. Plooien gingen zeker niet mooi geweest zijn. 


 De foto's namen we in onze tuin. En geef nu toe, het is niet het kleedje dat het hem doet, maar mijn prachtige fotomodel... die maakt het af! Ik heb ze wel moeten omkopen met worstenbroodjes om mooi te lachen naar het vogeltje :p "Worstenbroodjes, mama...? oké dan mag je wel 1000 foto's nemen!!" 
 Patroon: Just knot it (mind the whale)
Stof: Madeline de stoffenmadam

Geen opmerkingen:

Een reactie posten