donderdag 5 juli 2018

De laatste schoolweek

Nog eventjes een update over de laatste week van juni voor we alweer halverwege de vakantie zijn.  Daphne leerde op twee wielen fietsen op het laatste nippertje van het schooljaar. Het thema was fietsen en er lag voor de gelegenheid een oefenfietsje op de speelplaats. Enkele kindjes van haar klas konden het al en er viel een "medaille" te verdienen. 
Daphne moet gedacht hebben "dat wil ik ook wel" en ze is gewoon op de fiets gesprongen en beginnen fietsen. 's Avonds verkondigde ze mij dat ze nu ook kon fietsen op twee wielen...
Say what now??? Ja, ze kon het echt! Ook op haar gewone fiets thuis. Easy Peasy lemon breezy mommy!


27 juni was het nog kids day bij ons op het werk, en de meisjes kwam nog eens langs. De funbus stond op de parking voor de kleintjes en er waren naar goede gewoonte pannenkoeken en donuts voor de kindjes. Ze kregen ook nog hun eigen cisco-badge!! 
 30 juni hield het jeugdorkest van de gemeente het event: Muziek in't park. Muziekinstrumenten zaten met begeleider verstopt in het park, de kinderen mochten op zoek en alles eens uittesten. Kei tof! Er zaten enkele tantes en nonkels, dus we kenden ook wel nog wat volk! De kleintjes speelden een concertje en daarna de groteren ook. Heel tof!


De WK kleertjes konden al veel uit de kast komen! Ze werden gedragen op school, in het park en ook thuis. Bij elke match halen we ze boven. Bij het "Duivelse zomerfeest" op school, hebben ze wel afgezien... Er werd geschminkt en dan gevoetbald en veel buiten gespeeld. Geen super goede combinatie.. Ik kreeg 2 zwarte meisjes weer naar huis en vooral op het geel van hun shirtjes krijg ik het zwart er niet helemaal meer af. 
Desalniettemin worden de shirtjes morgen nog een keer gedragen voor de match tegen Brazilië morgen!! En wie weet... daarna wel nog een keer ... halve finale?!?!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten