maandag 9 juli 2018

Idee Kids kamp 2018

Al voor de 3de keer op rij ging Adeline op Idee Kids kamp. Daphne mocht dit jaar ook weer mee, net als vorig jaar. Ze kenden niemand die ook naar dit kamp ging, maar geen probleem want samen sterk!

Bovendien was Adeline's kamp haar dit jaar op het lijf geschreven. "de textiel mobiel" Er werd naar hartenlust gehaakt, genaaid en geknutseld! Zo maakte ze onder andere een handtas uit een oude jeansbroek, een keukenschortje, een jurkje uit een oude t-shirt en enkele poppenkleertjes. Ze leerde haken en maakte al vééél armbandjes. 
Met textielverf verfden ze nog een witte t-shirt. Op de laatste dag van het kamp kregen we een heuse modeshow te zien . Het boek "poppenkleertjes maken" kregen ze nog cadeau ook op de laatste dag.

Daphne ging op berenavontuur en dat was een echt kleuterkampje. Knutselen, liedjes zingen en spelletjes spelen. Haar lievelingsbeertje mocht een dag meekomen en de laatste dag zongen zij voor ons "ik zag 2 beren". Ze gingen elke dag met veel plezier en op vrijdag mochten zij ook weer hun rode duivel-shirtjes aan! Go Belgium :) 
Idee kids was alweer een schot in de roos!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten