woensdag 8 augustus 2018

Spiegeltje, spiegeltje...

 De vakantie is al ruim over de helft, maar Adeline heeft wel nog iets leuks om naar uit te kijken! Het KSA kamp, de week van 20 augustus, joepie!! Nicolas had me al voorbereid dat er elk jaar een thema (zelfs 2 thema's zijn) en dat iedereen zich dan mag verkleden. 
"Dus mama, hou je maar klaar, ge zult verkleedpakskes mogen maken!"
Het kampboekje viel maandag in de bus en het kamp thema dit jaar is: de sprookjesboom. Adeline's groepje gaat voor Sneeuwwitje en de 7 dwergen. 

Keitof! 
Natuurlijk moest Adeline een Sneeuwwitje worden en geen dwerg.. Na een beetje opzoek werk op internet had ik genoeg inspiratie om iets in mekaar te flansen.  
Pas toen ze het aantrok, zag ik, dat het heel erg geslaagd is! Adeline's halflange bruine haar en de rode haarband maken het af, tis een echt sneeuwwitje!Ik maakte al zoveel kleedjes voor Adeline, ik heb dus een flinke voorraad patroontjes maatje 7 jaar. Uiteindelijk stelde het Tinny patroon me wederom niet teleur! Een zigzagband op het voorpand, een cirkelrok en pofmouwtjes. Achteraan een rijtje drukknopen. Ik heb niks moeten aanpassen, en ik had alle stoffen liggen en fournituren liggen. 
Klaar om op kamp te gaan!
Ik ben al benieuwd in welke staat het kleedje terug thuis zal belanden.. que sera, sera!

1 opmerking: