maandag 1 oktober 2018

Herfst in het land!

We kunnen nog steeds genieten van mooi weer, maar toch kijk ik stilaan uit naar onze herfstcollectie en ik dacht om ook dit seizoen weer specifiek bepaalde kleuren te gaan shoppen. Dat maakt het combineren nog zo gemakkelijk, dat merkte ik ook al vorige zomer.

En dat zullen deze herfst & winter dan vooral in de tinten zijn van: bruin, oker, zwart en donkerblauw. Zo maakte ik al onder andere dit herfst kleedje voor Daphne met beertjes op. 
Of zeg maar gerust béren. Want de print viel iets groter uit dan ik gedacht had! Met zo'n grote print is er wel verlies op de stof vind ik, want je wilt natuurlijk overal zoveel mogelijk volledige beren hebben.




Ik maakte ook een herfst truitje net als vorige jaar met een paneeltje. Vorig jaar waren het paddenstoeltjes en dit jaar een eekhoorntje!



Ik maakte ook al 2 truien voor mezelf naar het patroon van de isa sweater! Telkens met effen stoffen, zonder print. Deze sweaters draag ik echt mega veel, ze komen de kast bijna niet in. Ik draag dit soort casual truien echt dagdagelijks, ik zal er veel sneller naar grijpen dan naar een kleedje of een rok. En ja, foto's neem ik dan af en toe eens in de spiegel van de lift! :) beter dan niks!




Adeline kreeg ook een nieuw t-shirtje met bloemenprintje & ruffles. Maar voor haar is nog heel wat anders in de maak, want natuurlijk was al haar vorige herfst- en winter kledij na een lange zomer te klein geworden! Er ligt al veel geknipt, maar ik heb ook al enkele jeans broeken & leggings aangeschaft. 





Patroon kleedje Daphne: Fons & Sien dress
Patroon trui Daphne: Fons Sweater
Patroon trui Nele: Isa Sweater
Patroon t-shirt Adeline: Billie t-shirt


Geen opmerkingen:

Een reactie posten