maandag 8 oktober 2018

Wafeljurkje !

Adelines kleerkast heeft dringend wat nieuwe herfst -en winter items nodig want vele stukken van vorige winter zijn echt te kort of te klein geworden. Dit wafelstofje van see you at six past perfect in ons kleurenthema. Adeline en ik hadden het al een tijd geleden gespot in de winkel maar deze prachtige Belgische stof is niet goedkoop in aankoop spijtig genoeg.

Nu de nieuwe herfstcollectie van see you at six uitgekomen is, kon ik deze wel scoren aan een kortingsprijsje! Bingo! Een jurkje zou het zijn want ik heb 2 kleedjesmadammen die wel elke dag een jurkje zouden willen dragen. Daphne vond het niet kunnen dat Adeline een wafel kleed kreeg en zij niet... Maar Daphne heeft ondertussen al een zéér goed gevulde kleedjes kleerkast - dus nu was het tijd voor grote zus.


De jurk is helemaal gevoerd (ook de mouwen en het rokpand) met wat hulp van de juffrouw van de naailes is dat prima gelukt. En het past perfect met haar communie schoenen. Dat zal deze week nog prima lukken met temperaturen tot 25 graden. Daarna wordt het een combi met laarsjes.
Het jurkje sluit met een blinde rits en op het achterpand probeerde ik de print te laten doorlopen. Het is niet 100% gelukt maar ik kan er wel mee leven. Ik wilde ook eens zo'n leuke lintjes onder het kraagje want dat vind ik wel tof! Het is nog een leuk extraatje en weer eens iets anders.Met een restje van de stof maakte ik dan nog een truitje voor Daphne zo dat ze toch een beetje kunnen twinnen. En zo heeft Daphne ook nog een graantje kunnen meepikken van de wafelstof. Patroon jurk: Tinny dress (gewone mouwen - rimpelrok - peter pan kraagje)
Patroon trui: Nore shirt (compagnie M)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten