maandag 24 december 2018

2018 Creations part 1

Het einde van het jaar nadert en dus is het eens tijd voor een overzichtje. Eens kijken wat er dit jaar allemaal van onder mijn naaimachine gerold is en ik zal bij mezelf beginnen. Ik dacht dat dit het gemakkelijkste zou zijn want voor mezelf heb ik niet zoveel genaaid.

Niet alles wat ik maakte is op de blog gekomen en ik neem ook gewoon niet zoveel foto's van mezelf. Eens tussendoor in de lift op het werk als ik er aan denk :)
- 2 rokjes. In de naailes gemaakt. Een plooi rokje en een recht modelletje. Er staan geen rokjes op de planning van 2019  want ik draag dat bijna nooit. Het donkere, jeans rokje dat ik dit najaar maakte, past wel bij veel, dus misschien komt dat wel nog af en toe eens uit de kast.
- 4 sweaters. Ik heb wel van eentje geen foto, het is een trui waarvan ik het restje dan gebruikte voor een truitje voor Thomas. Wellicht heb ik van zijn exemplaartje wel een foto.
- 1 pyjama. Broek + bovenstuk dus. Ik heb er geen foto van. 
- 1 paar pantoffels. Er kwam een nieuw patroon van Peek-a-boo uit van pantoffeltjes en ik kon juist er juist een paar gebruiken. Ze zijn niet zo heel simpel te maken, dus niet iets dat ik aan de lopende band zal gaan doen voor gans de familie vrees ik. 
- 2 bloesjes. Naar een patroon van la maison victor. Het meloen bloesje werd het meest gedragen deze zomer en is mijn favoriet. 
- 3 t shirtjes. Toch voor zover ik me kan herinneren heb ik er dit jaar 3 gemaakt. Ik heb nog 2 gelijkaardige shirtjes, maar die zijn van vorig jaar. Ik heb nog 3 andere tshirt/bloesjes in de maak, maar ze geraken niet af, of ik ben er nog niet helemaal tevreden van... Dit zal voor 2019 zijn!
1 kleedje, dat om één of andere reden nooit op de blog is gekomen. Ik had het nochtans mee op reis deze zomer. Het is al enkele keren gedragen maar foto's nemen is o zo moeilijk. 


Nog een iets betere foto van het jurkje dat ik deze zomer maakte. 
Patroontje Gescova uit La Maison Victor. 


Voor 2019 wil ik graag: meer leuke bovenstukken maken voor mezelf, en eventueel nog eens een ander model kleedje. Nieuwe patroontjes zoeken dus!
Misschien naar volgende winter dan opnieuw een pyjama en nieuwe pantoffels :)
Pyjama's worden hier eigenlijk niet meer gekocht in de winkel.
Morgen deel 2 !!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten