woensdag 2 januari 2019

2018 Creations Part 3

Gelukkig nieuwjaar!! Ondertussen al 2 januari en mijn plan om de creaties van 2018 nog voor 1 januari te posten is dus niet gelukt.. Maar soit, ik post toch nog even door - vooral om voor mezelf een overzichtje te hebben.  Vandaag eens zien wat ik allemaal voor Daphne gemaakt heb.-17 kleedjes. Ze staan niet allemaal hier op de foto's. Zoals het recente prinsessenkleedje & vogelkleedje. Ook het jurkje voor Pasen staat er niet tussen. Het bruids- en kerstjurkje telt maar als 1.
-6 sweaters
-1 shortje 
-1 onesie (pyjama) en 2 gewone pyjama's
-5 t-shirt/bloesjes


Bij de speciallekes voor Daphne, het overgooiertje dat ik maakte om pipi langkous te kunnen spelen met carnaval. Haar verjaardagsjurk + kroontje en het jurkje voor het trouwfeest natuurlijk.

Conclusie: een vrij gelijkaardig aantal maaksels voor Daphne als voor Adeline. Voor Daphne maak ik geen rokjes want ze heeft er al enkele liggen die ze nog kreeg van grote zus. En ze draagt sowieso liever een kleedje dan een rokje.
Voor 2019 hoop ik evenveel kleedjes te maken zoals vorig jaar. Ze is een echt kleedjesmadam en is verzot op roze.  Haar wensen zijn meestal vrij duidelijk :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten