zondag 24 februari 2019

Kleedje recycleren

Eerder deze week deed ik een ontdekking in de stoffenkast. Er zat een oud kleedje in van Adeline. Ik had het aan de kant gelegd "ter recyclage". Maar het was ondertussen al helemaal naar de onderkant van de kast gezakt en dus vergeten.

Het was een jurkje geweest met wit tricot bovenstukje & een denim rokje aan. Het bovenstuk was spijtig genoeg verkleurd geraakt door zonnecr√®me en andere slijtage. 
Maar aan het rokje was echt nog niks. Dat wilde ik nog recupereren. Vandaag besloot ik dat te doen en ik haalde het bovenste eraf en naaide een nieuw bovenstuk op. Een restje van de witte stof met vogeltjes waaruit ik ooit een ander kleedje maakte ook voor Daphne 

Euhm... hoe groot ziet Daphne er plots uit op deze foto's ?!? Haar accessoires kiest ze trouwens elke ochtend zelf uit. Deze bloemetjes zijn wel kei tof :)

Hieronder nog een foto waar Adeline het jurkje draagt in de originele vorm. Daphne had er eentje a sorti maar dat was versleten en is al lang weg. Het zijn jurkjes van Noppies. Adeline had haar oude kleedje meteen herkend! 
Ik ben tevreden van deze remake! De vraag is hoelang het nieuwe bovenpandje wit zal zijn, misschien mag er binnen enkele weken alweer iets nieuws op :p


Geen opmerkingen:

Een reactie posten